Beauty: Comfort zone skincare beauty product mijn ervaring

comfort zone cleanser kit

Op zoek naar een make-up remover die je huid nadien doet stralen?

Dan moet je deze recensie van Comfort zone skincare duo cleanser en toner zeker lezen.
Tijdens een persevenement van verschillende merken kwam ik het merk “Comfort zone” skincare tegen.  Ik had al eerder van het merk gehoord maar kende het nog niet. Ik het geluk om het merk te mogen uitproberen en vroeg ik of ik de reiniger en toner kon testen. Nu, mijn vrienden en kennissen hadden nog niet van het merk gehoord, dus is het ideaal om het nu aan jullie te presenteren.

Testkit Comfort zone remedy cleanser en toner

Meestal laat ik gewoon zeep en water zijn werk doen om mijn gezicht te reinigen, maar soms is het te brut voor mijn gezicht. Soms vind ik producten niet zo prettig omdat ik een behoorlijk gemengde huid heb.

Met andere woorden, deze zijn te zacht en verwijderen ze niet goed, of terwijl het mijn huid daarna een beetje vettiger maakt. Ik had vluchtig gelezen dat de cleanser olie bevatte, dus ik had wat twijfels en stelde het eerlijk gezegd een beetje uit om het te testen. Nu, zoals ik net zei, liet ik zeep en water meestal zijn werk doen omdat ook de huid zichzelf herstelt.

REMEDY CREAM TO OIL

Milde reiniger

Ik vond dit in het begin een beetje bizar omdat als je een beetje op je hand doet, is het eerst een crème, na wat wrijven wordt dit olie -> crème tot olie.

Ik deed wat ​​product op mijn hand en deed het meteen op mijn gezicht. Ja met make-up nog steeds aan. Ik maakte kleine cirkels over mijn hele gezicht en je ziet het gewoon veranderen in olie. Daarna spoel je dit af met lauw water, verrassend genoeg kwam mijn make-up er heel snel af. Wat voor mij ook een pluspunt is, is dat je achteraf geen olierestanten hebt, dus geen vettig gevoel achteraf.

  • Geschikt voor: gevoelige, reactieve huid die vatbaar is voor roodheid.
  • Ideaal voor: droge, gehydrateerde huid en in koude, droge klimaten.

Ik heb zelf een gemengde huid en heb deze in de winterperiode getest.

 

REMEDY TONER

Kalmerende, verfrissende toner

Na het reinigen van mijn gezicht heb ik de toner gebruikt. Sinds ik een tester kreeg, moest ik het product aanbrengen met een watje. Wanneer je de toner koopt, krijg je deze in spuit vorm.  Ik vond de toner erg prettig, lekker fris en mat, precies zoals ik het graag heb.

  • Geschikt voor: gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid.
  • Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in gesloten ruimtes met centrale verwarming en airconditioning.

Dit maakt dus deel uit van het “Remedy” gamma en passen hierdoor perfect bij elkaar.

Mijn oordeel

Het was een tester, maar een behoorlijke tester. Ik kon hier toch een volledige week gebruik van maken , dus mijn huid kon zich aanpassen of tekenen van irritatie vertonen. Ik vond het jammer dat het op was want ik vond het een prettig ritueel.  Lekker fris in de ochtend en ‘s avonds helemaal schoon om te gaan slapen.

De 2 producten van “Comfort zone” skincare Remedie cleanser en toner zijn +/- 97% a 98% natuurlijk. Prijsklasse gewijs zou ik dit in de midden tot duurdere klasse kunnen plaatsen.

Ik ben zeer tevreden over de 2 producten, ik heb deze soms nog extra getest met een watje om te kijken of er nog resten waren.

Een echte aanrader!

 

XoXo

Deborah

Een reactie achterlaten